Hulp nodig? 0592-265753

Welkom!

GRATIS verzenden v.a. €150,- (Ook België & Duitsland) 

Verzenden en betalen

Alle pagina's waar wij belangrijke betaalgegevens versturen zijn voorzien van een SSL certificaat. Dit betekend dat alle online betalingen veilig worden afgerond zonder tussenkomst van derde. Ook voor de verzending hebben wij gekozen voor een betrouwbare partij welke de zendingen bij u af komt leveren.

Ook zijn we aangesloten bij Webshop Keurmerk. Dit betekend voor u dat u veilig kunt betalen, u zeker weet bij welk bedrijf u winkelt, uw privacy gewaarborgd is, er sprake is van een onafhankelijke geschillenbemiddeling.

Borduurgarens.com is aangesloten bij ReviewSpot! ReviewSpot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar is. Wij vinden het belangrijk te laten zien dat we een veilige en betrouwbare partner zijn!

 

Veilig online betalen

Betalen met iDEAL (gratis)

U kunt bij ons online veilig betalen middels iDEAL. Deze betaalmethode is beschikbaar voor de meeste nederlandse banken. Dit zijn ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.

 

Betalen met PayPal (meerkosten)

Betalen middels PayPal is ook mogelijk, afhankelijk van uw account is betalen middels creditcard, bankafschrijving of PayPal saldo mogelijk.

 

 

Betalen met MisterCash (België) (meerkosten)

Voor onze klanten in België is het ook mogelijk te betalinen met MisterCash, wel wordt er een kleine vergoeding gevraagd voor de transactiekosten..

Betalen met Sofort Banking (Duitsland) (meerkosten)

Voor onze klanten in Duitsland is het ook mogelijk te betalen met Sofort Banking, wel wordt er een kleine vergoeding gevraagd voor de transactiekosten..

 

 

Veilig en snel verzenden met DHL en DPD

Verzendkosten binnen Nederland zijn voor alle bestellingen tot €150,- slechts €7,26 inclusief BTW.
Verzendkosten naar Belgie en Duitsland zijn voor alle bestellingen tot €150,- slechts €9,95 inclusief BTW.
 
Bij bestellingen vanaf €150,- incl. BTW berekenen wij geen verzendkosten voor Nederland, België en Duitsland.
 
Alle zendingen versturen wij met de DHL of DPD. Ook kleine klossen versturen wij op deze manier, helaas kunnen we met postzendingen (mocht uw product door de brievenbus passen) nooit kunnen bewijzen dat wij uw zending daarwerkelijk hebben verzonden.
 
Uiteraard dient u voor de levering thuis te zijn. Bedragen zijn inclusief BTW.